Рецепт Листовий торт Аляска
Рецепт приготування листового торта Аляска. Ваші діти полюблять цей смачний ніжний торт.
опис приготування:
Розігріти духовку до 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С), змастіть жиром і присипте борошном форму для випічки.
Змішайте борошно і сіль у великій мисці.
вилити 1 стакан вершкового масла з водою в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Зняти з вогню і відкласти, щоб охолодити.
Збити яйця в окремій мисці, додати цукор, сметану, суміш олії, соду, розпушувач, ванільний екстракт і екстракт мигдалю, поки добре не змішається.
Залити яєчну суміш в суміш борошна і перемішати. Вилийте тісто в підготовлену форму для випічки.
Випікати в попередньо розігрітій духовці близько 15 хвилин. охолодити.
Щоб зробити глазур, покласти 1 / 2 склянки вершкового масла і молока в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Зняти з вогню, і вбити цукрову пудру, горіхи пекан і ванільний екстракт. Покрити охолоджений торт теплою глазур'ю.
- борошна— 2 склянки
- солі— 1 Чайна ложка
- масла— 1 Склянка
- води— 1 Склянка
- яйця— 3 штуки
- білого цукру— 2 склянки
- сколотин— 1/2 склянки
- соди— 11/2 чайних ложки
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- мигдалевого екстракту— 1 Чайна ложка
- глазур: вершкового масла— 1/2 склянки
- молока— 5 Ст. ложок
- пачка цукрової пудри, просіяне— 1 штука
- подрібнених горіхів пекан— 1 Склянка
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
Змішайте борошно і сіль у великій мисці.
вилити 1 стакан вершкового масла з водою в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Зняти з вогню і відкласти, щоб охолодити.
Збити яйця в окремій мисці, додати цукор, сметану, суміш олії, соду, розпушувач, ванільний екстракт і екстракт мигдалю, поки добре не змішається.
Залити яєчну суміш в суміш борошна і перемішати. Вилийте тісто в підготовлену форму для випічки.
Випікати в попередньо розігрітій духовці близько 15 хвилин. охолодити.
Щоб зробити глазур, покласти 1 / 2 склянки вершкового масла і молока в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Зняти з вогню, і вбити цукрову пудру, горіхи пекан і ванільний екстракт. Покрити охолоджений торт теплою глазур'ю.
Подібні рецепти
Листовий селера на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...