Рецепт Курячі крокети
Рецепт приготування курячих крокетов. Крокети з курячого філе виходять симпатичні на вигляд, і дуже смачні. Їх можна приготувати на шпажках як для фуршету, або ж просто укласти гіркою на тарілці
кількість порцій: 8
- Помідори черрі— 100 грам
- Куряче філе— 500 грам
- Масло для фритюру— 500 грам
- заголовок Бондюель— 50 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- перець мелений— 0,25 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- Зелений перець солодкий— 1 штука
2. У фарш додаємо столову ложку кукурудзяного борошна, трохи чилі і сіль. Якщо їстимуть крокети діти, чилі ми не кладемо. все перемішуємо.
3. Поверхня посипаємо борошном і з фаршу формуємо кульки, діаметром приблизно з волоський горіх. На кожну кульку йде чайна ложка суміші.
4. Розігріємо в сотейнику масло для фритюру. невеликими порціями (штук по п'ять-сім) опускаємо туди кульки. Обсмажуємо приблизно хвилини три, кульки повинні стати світло-золотистого кольору.
5. Шумівкою виймаємо готові крокети і викладаємо на серветку або рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Таким чином готуємо крокети з усього фаршу.
6. Приблизно розміром з крокет нарізаємо квадратиками перець. Промиваємо і обсушуємо черрі. Тепер на дерев'яні шпажки нанизуємо по черзі крокети з овочами. подавати краще, коли крокети теплі.
Подібні рецепти
Сморчки в сметане
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...