Рецепт Курячі крокети

Рецепт Курячі крокети
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування курячих крокетов. Крокети з курячого філе виходять симпатичні на вигляд, і дуже смачні. Їх можна приготувати на шпажках як для фуршету, або ж просто укласти гіркою на тарілці

кількість порцій: 8
  • Помідори черрі— 100 грам
  • Куряче філе— 500 грам
  • Масло для фритюру— 500 грам
  • заголовок Бондюель— 50 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • перець мелений— 0,25 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • Зелений перець солодкий— 1 штука
курячі крокети - фото крок 1 1. За допомогою блендера зробимо однорідний фарш з курячого філе. Потім у фарш додаємо яйце, і все перемішуємо.

курячі крокети - фото крок 2 2. У фарш додаємо столову ложку кукурудзяного борошна, трохи чилі і сіль. Якщо їстимуть крокети діти, чилі ми не кладемо. все перемішуємо.

курячі крокети - фото крок 3 3. Поверхня посипаємо борошном і з фаршу формуємо кульки, діаметром приблизно з волоський горіх. На кожну кульку йде чайна ложка суміші.

курячі крокети - фото крок 4 4. Розігріємо в сотейнику масло для фритюру. невеликими порціями (штук по п'ять-сім) опускаємо туди кульки. Обсмажуємо приблизно хвилини три, кульки повинні стати світло-золотистого кольору.

курячі крокети - фото крок 5 5. Шумівкою виймаємо готові крокети і викладаємо на серветку або рушник, щоб позбутися від зайвого жиру. Таким чином готуємо крокети з усього фаршу.

курячі крокети - фото крок 6 6. Приблизно розміром з крокет нарізаємо квадратиками перець. Промиваємо і обсушуємо черрі. Тепер на дерев'яні шпажки нанизуємо по черзі крокети з овочами. подавати краще, коли крокети теплі.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Сморчки в сметане

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...