Рецепт Курячі потрошки з горіхами
Рецепт приготування страви з курки з гарніром по-грузинськи.
опис приготування:
Курячі потрухи обробіть, а потім варіть до стану готовності. Охолоджують їх відкриває, який вийшов, а потім нарізуйте дрібними кубиками. Лук і чебрець порубати, додайте в курку. Перемішайте всі інгредієнти.
Через м'ясорубку пропускаються горіхи, в який додається рубаний часник, Braai, перець, потрошковий відвар, хмелі-сунелі і свіжовичавлений гранатовий сік. Все знову дуже ретельно перемішується.
соусом, який вийшов, заправте раніше нарізані потрошки і проваріть блюдо близько 5 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасьте курку гранатовими зернами і листочками зелені.
- куриные потроха— 1 кілограм
- горіхи волоські— 2 склянки
- цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- гранат— 1 штука
- чебрець— 5-6 штук
- сіль і перець мелений— — За смаком
Через м'ясорубку пропускаються горіхи, в який додається рубаний часник, Braai, перець, потрошковий відвар, хмелі-сунелі і свіжовичавлений гранатовий сік. Все знову дуже ретельно перемішується.
соусом, який вийшов, заправте раніше нарізані потрошки і проваріть блюдо близько 5 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасьте курку гранатовими зернами і листочками зелені.
Подібні рецепти
Рецепт баклажанів з горіхами
Курячий салат з волоськими горіхами — це дуже милий салат у вигляді черепахи, який може прикрасити будь-який святковий стіл. Салат дуже простий, але смачний, який ми приготуємо легко і швидко. опис приготування: Салат черепашка або курячий салат з волоськими горіхами готується досить просто і ...
Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами
Дивовижний хрястящій салат з ніжною курячої грудки з гірчичним соусом і виноградинками опис приготування: Грудки відокремити від кісток і шкіри, зварити в солоній воді (2 немає. L. солі 5 склянок води). Порізати курку на шматочки. Зробити заправку для салату так: перемішати майонез, йогурт і д...
Легке печиво з кокосом, горіхами і шоколадом
легке, розсипчаста, ніжне й ароматне печиво в якому чудово поєднуються кокос, шоколад і волоські горіхи. А готується воно простіше простого, але поласувати їм вийде не так швидко, як хотілось би. опис приготування: Легке і смачне печиво при приготуванні якого ви ні крапельки не втомитеся! шкод...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...