Рецепт Курячі потрошки з горіхами

Рецепт Курячі потрошки з горіхами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування страви з курки з гарніром по-грузинськи.

опис приготування:

Курячі потрухи обробіть, а потім варіть до стану готовності. Охолоджують їх відкриває, який вийшов, а потім нарізуйте дрібними кубиками. Лук і чебрець порубати, додайте в курку. Перемішайте всі інгредієнти.

Через м'ясорубку пропускаються горіхи, в який додається рубаний часник, Braai, перець, потрошковий відвар, хмелі-сунелі і свіжовичавлений гранатовий сік. Все знову дуже ретельно перемішується.

соусом, який вийшов, заправте раніше нарізані потрошки і проваріть блюдо близько 5 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасьте курку гранатовими зернами і листочками зелені.


  • куриные потроха— 1 кілограм
  • горіхи волоські— 2 склянки
  • цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • гранат— 1 штука
  • чебрець— 5-6 штук
  • сіль і перець мелений— — За смаком
Курячі потрухи обробіть, а потім варіть до стану готовності. Охолоджують їх відкриває, який вийшов, а потім нарізуйте дрібними кубиками. Лук і чебрець порубати, додайте в курку. Перемішайте всі інгредієнти.

Через м'ясорубку пропускаються горіхи, в який додається рубаний часник, Braai, перець, потрошковий відвар, хмелі-сунелі і свіжовичавлений гранатовий сік. Все знову дуже ретельно перемішується.

соусом, який вийшов, заправте раніше нарізані потрошки і проваріть блюдо близько 5 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасьте курку гранатовими зернами і листочками зелені.


Подібні рецепти

Курячий салат з волоськими горіхами

Рецепт баклажанів з горіхами

Курячий салат з волоськими горіхами — це дуже милий салат у вигляді черепахи, який може прикрасити будь-який святковий стіл. Салат дуже простий, але смачний, який ми приготуємо легко і швидко. опис приготування: Салат черепашка або курячий салат з волоськими горіхами готується досить просто і ...

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами

Дивовижний хрястящій салат з ніжною курячої грудки з гірчичним соусом і виноградинками опис приготування: Грудки відокремити від кісток і шкіри, зварити в солоній воді (2 немає. L. солі 5 склянок води). Порізати курку на шматочки. Зробити заправку для салату так: перемішати майонез, йогурт і д...

Легке печиво з кокосом, горіхами і шоколадом

Легке печиво з кокосом, горіхами і шоколадом

легке, розсипчаста, ніжне й ароматне печиво в якому чудово поєднуються кокос, шоколад і волоські горіхи. А готується воно простіше простого, але поласувати їм вийде не так швидко, як хотілось би. опис приготування: Легке і смачне печиво при приготуванні якого ви ні крапельки не втомитеся! шкод...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...