Рецепт Ліниве спекотне

Рецепт Ліниве спекотне
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Це незвичайне блюдо виявилося ще й дуже смачним. А незвичайність його полягає в тому, що яблука викладаються зверху на м'ясо і зовсім нічим не накриваються, запікаються відкритими. Спробуйте!

опис приготування:

Для приготування цієї страви можна використовувати і куряче філе. Подавайте до столу з будь-яким гарніром. Я вибрала рис. Смачного!

  • індичка— 700-800 грам(1/2 грудки)
  • яблука кислі— 3-4 штук(кислі, наприклад - антонівка)
  • цибуля ріпчаста— 3 штуки(середні)
  • часник— 3 зубчики
  • соєвий соус— 5 Ст. ложок
  • рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль, спеції, перець чорний мелений— грам(за смаком)
ліниве спекотне - фото крок 1 1. Підготуйте інгредієнти.

ліниве спекотне - фото крок 2 2. індичку помийте, обсушити і порізати на невеликі шматочки.

ліниве спекотне - фото крок 3 3. Лук поріжте дрібно, часник потріть на дрібній овочевій тертці.

ліниве спекотне - фото крок 4 4. Тепер замаринуйте м'ясо: з'єднайте індичку, цибуля, часник, сіль, перець, спеції, цукор і соєвий соус, гарненько перемішайте. Останнім додайте рослинне масло, все знову перемішайте і залиште постояти на 30 хвилин.

ліниве спекотне - фото крок 5 5. ЯБЛУКО чистий (але шкурку не знімайте) і поріжте на 8-10 частин, залежить від величини яблук. Ріжте не дуже дрібно.

ліниве спекотне - фото крок 6 6. По завершенню 30 хвилин замариновану індичку перекладіть в глибоку форму, змащувати не треба, а зверху на м'ясо викладіть яблука.

ліниве спекотне - фото крок 7 7. Форму помістіть в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікайте 45-50 хвилин, нічим не накриваючи! Якщо яблука почнуть швидко рум'янитися, хвилин через 25 після початку запікання зменшите температуру до 180 градусів. Усе, ліниве печеня готова!

Подібні рецепти

Ліниве лечо

Рождественское сочно

Ліниве лечо готується тільки з болгарського перцю і помідорів з додаванням часнику і спецій — більше ніяких овочів вам не буде потрібно. Овочева закуска виходить соковитою, ароматної і апетитною! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,5 L. Якщо ви хочете загото...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...