Рецепти gastronome.com.ua

Лангустіни в соусі «терияки»

Лангустіни в соусі «терияки»

Готуємо шикарні лангустіни в соусі "; Теріякі ";. Ці морепродукти ви можете сміливо подавати як на святковий стіл, так і на повсякденний. Гостям точно сподобається така закуска. опис приготування: Лангустіни просто ідеально поєднуються з соусом "; Теріякі" і відмінно підходять для смачного пер...

Курячі сердечка в горщиках з гречкою

Курячі сердечка в горщиках з гречкою

дивовижне блюдо, соковите, ситне і прекрасне за смаком. Спробуйте курячі сердечка в горщиках з гречкою! опис приготування: смачне, корисне і порівняно недороге блюдо з цілком звичних продуктів. Приготовлені в горщику сердечка з гречкою — це щось! Смак і аромат значно відрізняються від смаку ти...

Лазанья, приготована в аерогрилі

Лазанья, приготована в аерогрилі

Рецепт приготування лазаньї в аерогрилі. лазанья — блюдо оригінальне цікаве і дуже смачне. Основні його інгредієнти: м'ясний фарш, картопля і сир моцарелла. кількість порцій: 8 сир моцарела— 250 грам Картопля— 3 штуки яйця— 4 штуки Цибуля— 1 штука спеції— 1 За смаком фарш м'ясний— 300 грам крем...

Курячі гомілки в цибульний-грибному соусі

Курячі гомілки в цибульний-грибному соусі

Курка з грибами завжди виходить дуже смачною. Ці два продукти відмінно доповнюють один одного. Блюдо просте в приготуванні, та й продукти використовуються самі звичайні. прекрасне блюдо! опис приготування: Курочка виходить рум'яна, соковита і ароматна. Гарнір можна використовувати абсолютно бу...

Лазанья з палтуса

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування лазаньї з палтуса. Саме така лазіння найбільш популярна на Алясці. опис приготування: У великій сковороді на середньому вогні, розтопити 2 столові ложки вершкового масла. Додати палтус, часник і чебрець. готувати рибу, поки не буде легко проколювати виделкою, близько 10 хви...

Лісіцкі в вершково-українськи

Лісіцкі в вершково-українськи

В лісистих північних регіонах України дуже популярна страва — Лісіцкі в вершково-українськи. Просте в приготуванні і наборі інгредієнтів, але смачне і поживне. опис приготування: Моя бабуся, дай їй бог здоров'я, живе в Чернігівській області — на самій півночі України. Лисички там ростуть дуже ...

Лазанья з песто

Лазанья з песто

Влітку люблю готувати страви з молодою зеленню. Пропоную звернути увагу на цю лазанью з песто зі свіжого базиліка. Блюдо виходить смачним і абсолютно не "важким». дивіться, як приготувати! опис приготування: ароматна, соковита лазіння зі смаком літа! Соус песто можна приготувати з будь-якої св...

Курячі котлети, фаршировані грибами

Курячі котлети, фаршировані грибами

курячі котлети, фаршировані грибами, — дуже смачна страва! Котлетки виходять шалено ніжними, а їх приємний аромат змусить ваших гостей просити добавку. опис приготування: Щоб котлетка повністю присмажився, обсмажуйте її приблизно близько 3-5 хвилин, все звичайно залежить від сформованих вами р...

Квиноа з авокадо і сухофруктами

Квиноа з авокадо і сухофруктами

Рецепт приготування квиноа з родзинками, курагою, авокадо, зеленою цибулею, мигдалем і заправкою з лимонного соку, лимонної цедри, оливкового масла, koriandra, паприки і кмину. опис приготування: Змішайте разом всі інгредієнти - і ви отримаєте неймовірно смачне і корисне блюдо! родзинок— 3 С...

Курячі ніжки в тісті

Курячі ніжки в тісті

Оригінальні закуски на святковому столі завжди будуть розходитися швидко. Тому пара рецептів подібних страв повинні бути у вас на прикметі. Крім свята, ніжки можна подати і до звичайного вечері. опис приготування: Познайомлю вас з вельми незвичайним рецептом того, як приготувати курячі ніжки в...

Курячий рулет в пароварці

Курячий рулет в пароварці

Якщо у вас є пароварка, але користуєтеся ви нею рідко або зовсім закинули її, то саме час дістати і зробити це смачне і корисне блюдо. розповім, як приготувати курячий рулет в пароварці. опис приготування: Для нього використовую 2 виду м'яса: мариновані стегна і курячу грудку. Можете додати вс...

Коржі з розмарином

Коржі з розмарином

Рецепт приготування коржів з розмарином і морською сіллю. опис приготування: Ці хрусткі коржі з розмарином добре подавати з сальсою або в якості хліба до різних страв. Розмарин ви можете замінити на інші трави, такі як естрагон, чебрець або чорний перець. розмарину— 1 Ст. ложка розпушувача— ...

Курочка под соусом

Курочка под соусом

Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...

Курячі ніжки на сковороді

Курячі ніжки на сковороді

недороге, нескладне і смачненьке гаряче блюдо хочу запропонувати вам на обід або вечерю. Хрустка скоринка і ароматні спеції — це дійсно вражаюче! Якщо подобається ідея, забирайте в закладки опис приготування: Хочете навчу вас, як приготувати курячі ніжки на сковороді, від яких неможливо відірв...

Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма

Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма

Курячі грудки в маринаді можна використовувати в якості начинки для буріто. Ви також можете подавати їх з карамелізований цибулею, гуакамоле, нарізаними помідорами і зеленим салатом. опис приготування: Якщо ви шукайте новий маринад для курки, наш рецепт як раз для вас. лікеру Тріпл Сек— 30 г...

Квас з гриба

Квас з гриба

Напій з чайного гриба прекрасно бадьорить, освіжає і втамовує спрагу. На цьому плюси не закінчуються, він нормалізує обмін речовин, підтримує імунітет і рятує від простудних захворювань! опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з гриба. Чайний гриб для приготування квасу можна...

Шматок яловичини в сухарях

Шматок яловичини в сухарях

Шматок яловичини в сухарях — це рецепт ніжною яловичої відбивною в апетитною хрусткою скоринкою. Готуємо дуже просто — обмазуємо гірчицею, валяємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді. опис приготування: Смачний і красиво приготований шматок яловичини в сухарях — це надзвичайно ап...

Курячі сердечка з болгарським перцем

Курячі сердечка з болгарським перцем

Курячі сердечка - це дуже поживний продукт, багатий білком, вітамінами і мікроелементами. Їх особливо корисно вживати в їжу для профілактики анемії. опис приготування: курячі сердечка, смажені з овочами - це надзвичайно смачне і навіть корисне блюдо! Таке блюдо відмінно поєднується з рисом, ал...

Курячі крильця до пива «смачні»

Курячі крильця до пива «смачні»

Пропоную відмінні, дуже смачні курячі крильця. Це відмінна закуска до пива! готуються швидко, з'їдаються моментально до останнього шматочка. Спробуйте! опис приготування: Такі крильця можна подати з гарніром або соусом. А можна і просто як самостійну закуску. Нічого зайвого, але дуже смачно! ...

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Ароматний курячий суп стане ще смачніше, якщо ви приготуєте його зі смаженою вермішеллю. Ви можете використовувати як вермішель швидкого приготування, так і пасту з твердих сортів пшениці. опис приготування: До такого ситного і наваристого страви в обід ідеально підійдуть хрусткі грінки. Не за...