Рецепти gastronome.com.ua
Лимонний пряник
Оригінальний рецепт пряника з лимонною цедрою. Старовинний і дуже смачний рецепт. кількість порцій: 8 мука— 1,5 склянки сода— 1 Чайна ложка обкладинка— 1 Чайна ложка мелений імбир— 1 Чайна ложка мускатний горіх— 1 / 2 чайних ложки мелена гвоздика— 1 / 2 чайних ложки сіль— 1 / 2 чайних ложки рос...
Лимонні коржі
Рецепт приготування коржів з цедрою і соком лимона. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 lépések. пшеничного борошна— 2 склянки цукру— 1/4 склянки(плюс для посипання) розпушувача— 2 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки великі лимони, tsedra і сік— 2 штуки густих вершків— 1 Скл...
Квашений борщівник
Рецепт приготування квашеного борщівника. опис приготування: Борщівник - дуже цінне кормове рослина, в ньому міститься багато вітаміну С, каротин, залізо, марганець і т.д. Борщівник здавна використовувався в кулінарії для приготування борщів, зелених супів, ботвіньі, розсольник і салатів. Він ...
Курячі рулети з сиром і руколою
У приготуванні таких рулетиков немає нічого складного. Можете зробити їх овочами або сухофруктами, із зеленню і все, чим завгодно. розповім, як приготувати курячі рулети з сиром і руколою. опис приготування: Рукколу можна замінити іншою зеленню: листям салату або подрібненою петрушкою, кропом....
Рецепти салат «наречена»
Цей спосіб приготування дуже простий, адже м'ясо попередньо не потрібно маринувати. Під час його обсмажування можете зробити гарнір. розповім, як приготувати курячі ніжки в соусі «Теріякі». опис приготування: Курячі ніжки можете подати на вечерю або на обід. Вони гарні з гарніром з рису, з кар...
Курячі стегенця з лінгвіні
Рецепт приготування італійської страви з курки. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам оливкова олія— 1 штука курячі стегна— 8 штук цибуля— 1 штука часник— 3 зубчики біле вино— 1/2 склянки консервовані помідори— 420 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) цукор— 1 щіпка ...
Курячі ніжки в духовці
курка, запечена в духовій шафі, це класичне блюдо багатьох кухонь світу. Головний інгредієнт один, а ось маринад і додаткові складові можна вибрати. дивіться, що вийшло у мене. опис приготування: Варіацій подібного страви багато, так що не бійтеся пробувати нові. На гарнір можна подати звичайн...
Лечо з зелених помідорів
Зелені помідори можна не тільки солити або квасити, але і приготувати на їх основі неймовірно смачне лечо. Якщо ви любите овочеві закуски, тоді обов'язково придивіться до цього простого рецепту. опис приготування: Щоб лечо було по-справжньому смачним, помідори повинні бути не ранні, а злегка б...
Лаваш с консервами
Лаваш на кухне — это огромное поле для экспериментов. Сегодня мне захотелось приготовить салат из консервы и подать его в лаваше. Получилось вкусно и красиво. опис приготування: Сначала подготовим начинку для этой закуски. Потрите сыр и отваренные яйца, измельчите зелень и разомните консервы. ...
Курячий бюргер
Рецепт приготування бюргера з курячим м'ясом і грибами. опис приготування: 1. Змішати куряче філе, гриби, цибуля, часник, вівсяні висівки, естрада, сіль і перець. красивий 6 однакових котлет середньої товщини. 2. розігріти гриль. Викласти котлети на решітку гриля. Закрити кришкою і готувати п...
Ліверні пиріжки
З якими тільки начинками я не зустрічалася в пиріжках! Кожна людина знайде щось на свій смак. Але сьогодні я зроблю улюблений варіант мого чоловіка. природно, він м'ясної і дуже ситний. Читайте! опис приготування: Отриману випічку я вважаю універсальної. Вона поєднується з гарячим чаєм, підійд...
Курячий салат з авокадо
Рецепт приготування салату з курки і авокадо. Французька кухня. опис приготування: У глибокій мисці змішати шматочки курки, помідори, авокадо і кінзу. Додати сметану, лимонний сік і добре перемішати, намагаючись не змішати авокадо в пюре. Додати сіль за смаком і прикрасити гілочками кінзи за б...
Лимонний тарт
Рецепт приготування тарта з начинкою з вершкового масла, лимонного соку, лимонної цедри, яєць і цукру. опис приготування: Лимонний тарт з терпким цитрусовим ароматом готується дуже швидко і просто. запечена скоринка для тарта діаметром 22 см— 1 штука великих яйця— 3 штуки несолоного вершково...
Квашеная пекинская капуста
Якщо ви любите пікантні овочеві закуски, то непременно приготовьте квашеную пекинскую капусту. Хрустящая и вкусная капуста дополнит любой гарнир. опис приготування: Квашеная пекинская капуста — это блюдо быстрого приготовления. Если обычная капуста готовится около трех суток, то пекинскую капу...
Курячий суп-пюре (оригінальний рецепт)
Хотілося б розповісти вам, як приготувати курячий суп-пюре за оригінальним рецептом. Супчик виходить дуже ніжним і ситним. Він прекрасно зможе урізноманітнити ваш звичний раціон. опис приготування: У підсумку ви отримуєте дуже ніжний, ароматний, ситний і смачний суп-пюре з курки. Завдяки вершк...
Куриные желудки по-корейски с морковью
Куриные желудки и сердца готовят гораздо реже, чем другие части курицы. Если их почистить, вымыть и добавить специи, виходить смачно. Спробуйте рецепт, как приготовить куриные желудки по-корейски. опис приготування: І хто сказав, что субпродукты не могут быть приготовлены интересно? У блюда не...
Курячі грудки з сиром в духовці
Ця страва дійсно дуже легко зробити. Воно ідеально підходить для сімейної вечері, думаю, що воно добре і для святкового. розповім, як приготувати курячі грудки з сиром в духовці. опис приготування: тут використовуйте 2 виду сиру. Якщо немає пармезану і моцарелли, замінити їх іншими двома зі сх...
Курячі стегенця в вині
Курячі стегенця в вині — один з безлічі відповідей на питання "; як смачно приготувати курку ";. Суміш спецій і вина надає курячому м'ясу невимовний словами аромат і смак — це треба пробувати! опис приготування: Всі ми знаємо, що м'ясо курки, якщо його приготувати без спецій і трав, виходить д...
Лечо з петрушкою на зиму
Пропоную зберегти частинку літа і приготувати лечо з петрушкою на зиму. Таке лечо підійде до будь-якого гарніру, та й просто з хлібом як самостійне блюдо піде на раз два. опис приготування: Можна приготувати таке лечо звичайно і без петрушки, але саме з нею, лечо набуває неповторний смак і аро...
Курячі ніжки в горщику
Курині ніжки, запечені в горщику, відрізняються особливим смаком, соковитістю і ароматом. Таке блюдо досить легко готується і не вимагає великої кількості інгредієнтів. опис приготування: Спробуйте приготувати курячі ніжки в горщику, слідуючи цьому простому рецептом! Ви не пошкодуєте часу, вит...