Рецепти gastronome.com.ua

Квашена капуста зі свининою

Квашена капуста зі свининою

Рецепт приготування свинячих реберець, тушкованих з квашеною капустою, яблучним пюре, жовтим цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Свинина тушкована з капустою, яблучним пюре і цибулею — ситне і улюблене багатьма з дитинства блюдо. свинячих реберець— 1.8 кілограма ріпакової олії— ...

Ліванський лимонний суп з сочевицею

Ліванський лимонний суп з сочевицею

Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...

Коржі з гарбузом

Коржі з гарбузом

З давніх-давен російський народ любив піч. Спочатку не було хліба, тому люди пекли коржі, тепер їх печуть з різними начинками. Сьогодні я розповім вам, як приготувати коржі швидко і просто. опис приготування: Такі коржі стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. А також посл...

Квас з вівсяних пластівців

Квас з вівсяних пластівців

Легкий варіант приготування вівсяного квасу сподобається всім, хто любить освіжитися в спеку таким газованим напоєм. Квас готується швидко, для 4-6 годин, головне — охолодити його в холодильнику. опис приготування: Такий квас ідеальний для приготування апетитною окрошки, його можна зберігати в...

Курячі стегна у фритюрі

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Смажені шматочки курки - це смачна закуска або перекус. Краще подавати їх з соусом: томатним, вершковим, часниковим. Розповідаю про рецепт, як приготувати курячі стегна у фритюрі. опис приготування: Курячі стегенця можна купити без кісток або видалити їх самостійно, обов'язково зріжте шкіру і ...

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Курячий суп зі смаженою вермішеллю

Ароматний курячий суп стане ще смачніше, якщо ви приготуєте його зі смаженою вермішеллю. Ви можете використовувати як вермішель швидкого приготування, так і пасту з твердих сортів пшениці. опис приготування: До такого ситного і наваристого страви в обід ідеально підійдуть хрусткі грінки. Не за...

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником - це дуже смачно! У страви настільки апетитний вигляд і аромат, що у Вас і Ваших домочадців слинки потечуть ще під час приготування! опис приготування: Пропоную Вам невигадливий рецепт курячих ніжок з часником. Вам знадобиться мінімум компонентів і сил на те, щоб пригот...

Лобіо класичне

Лобіо класичне

Одного разу ми побували в Грузії, і бабуся Ламара пригощала нас смачним національним блюдом - лобіо. Відтоді, коли з'являється молода квасоля, ми неодмінно готуємо його. опис приготування: Розповім зі слів справжньою грузинки, як приготувати лобіо класичне. Лобіо подають як гарнір з мамалигою...

Літній салат з латуком і ананасом

Літній салат з латуком і ананасом

Рецепт приготування річного іспанського салату з латуку, ананаса і перепелиних яєць. Дуже смачно і незвично. опис приготування: Помістіть всі інгредієнти для салату в миску і добре перемішайте. В іншому посуді змішайте всі інгредієнти для заправки салату. Залити готовим соусом яйця і овочі. По...

Курячі крильця на мангалі

Курячі крильця на мангалі

Курячі крильця — відмінний продукт для готування на природі. пікантні, з солодкою кислинкою, вони з'їдаються в один момент. Так що купуйте побільше - і вперед на природу готувати на мангалі. опис приготування: З приходом теплих днів я, як і більшість з вас, люблю вибратися на природу з мангало...

Лінь із запеченими помідорами і перцями

Лінь із запеченими помідорами і перцями

Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями кількість порцій: 4 філе Co— 4 штуки(по 250 г) помідора— 4 штуки солодких червоних перцю— 2 штуки гострих червоних перчика— 2 штуки цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики гілочка базиліку— 1 штука рослинної олії— 5 Ст. ложок червоного вин...

Лисички с капустой

Лисички с капустой

Лисички с капустой — классическое осеннее блюдо. Идеально сочетается со сметаной, свіжими овочами та зеленню. Подойдет для повседневного стола, на приготовление уходит не более получаса. опис приготування: Докладніше, как приготовить лисички с капустой, я розповім нижче. Гриби можна використов...

Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи

Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Коржик італійська

Коржик італійська

Приготувати мою улюблену корж італійську раджу всім, хто їде відпочивати на природу. Для цього просто використовуйте тісто для піци, запечіть його з приправами! Коржі відмінно поєднуються з м'ясом. опис приготування: Ароматну італійську корж можна подавати відразу. Я люблю її робити тонкої і п...

Лечо з перцю на зиму

Лечо з перцю на зиму

Лечо з перцю на зиму — відмінний варіант закуски для дбайливих господарів. Ви завжди зможете дістати із засіків баночку цієї смакоти і приємно здивувати своїх гостей. опис приготування: Коли лечо буде в банках переверніть їх і укутайте рушником, коли банки охолонуть перенесіть їх в місце для з...

Крижана риба, запечена з чебрецем

Крижана риба, запечена з чебрецем

крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...

Курячі ніжки тушковані в сметані

Курячі ніжки тушковані в сметані

Страви з курки люблять всі, адже куряче м'ясо готується швидко і виходить соковитим, ніжним. Особливо ніжним стане воно після того, як згасити в сметані. готуємо швидко, легко і смачно! опис приготування: Куряче м'ясо, тушковане в сметані завжди виходить дуже смачним, соковитим і ніжним. Його ...

Лазанья з тунцем

Лазанья з тунцем

Люблю я такі страви, в яких можна міняти якісь інгредієнти. І вони від цього не страждають, а просто беруть новий смак. І в моїй родині вони розходяться на ура. наприклад, люблю лазанью з тунцем! опис приготування: Подібних гарячих страв в італійській кухні представлено дуже велика кількість. ...

Лінива вівсянка на воді

Лінива вівсянка на воді

Лінива вівсянка на воді отримала свою назву завдяки тому, що її приготування не зажадає від вас багато зусиль і часу. До того ж, цей поживний і корисний сніданок можна готувати з вечора. опис приготування: Для приготування «ледачою» вівсянки знадобиться скляна банка об'ємом не менше 250-300 мл...

Лимонні капкейкі з кремом

Лимонні капкейкі з кремом

Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри, лимонного соку і цедри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. Прикрасити капкейкі ви можете в залежності від вашої фантазії. Ромашки з марципану можна приготувати заздале...