Рецепти gastronome.com.ua

Лимонний мармелад

Лимонний мармелад

лимонний мармелад — ще одна заготівля, яка складе компанію всім вашим десертів і вашої випічці. розповідаю, як зробити мармелад з лимона в домашніх умовах, своїми руками, не будучи фахівцем. опис приготування: Лимонний мармелад відмінно підходить до чаю. Намажте його на смажені тости, додавайт...

Лимонна глазур

Лимонна глазур

Рецепт приготування однієї з найпопулярніших глазурі для десертів опис приготування: Цукор розчиняється в киплячій воді (125 грам). Після цього в отриману масу додається оцет і вариться сироп. Це робиться з закритою кришкою і на сильному вогні. Перевірити готовність можна шляхом капання. Крапл...

Лаваш з сиром, яйцем і зеленню

Лаваш з сиром, яйцем і зеленню

досить ситний, але при цьому легкий і бюджетний варіант закуски для всієї родини — це лаваш з сиром, яйцем і зеленню в домашніх умовах. Вдалий варіант для сніданку або перекусу. опис приготування: Цей простий рецепт лаваша з сиром, яйцем і зеленню прекрасно підійде в якості закуски на природу ...

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною. курячих грудок— 450 грам яйце— 1 штука лимонного соку— 1 ...

Квашена капуста зі свинячими реберцями

Рецепти салат «Ташкент»

Квашена капуста зі свинячими реберцями — просте, смачне і ситне блюдо, яке підійде до столу в будні і свята. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Готуються свинячі реберця дуже просто і швидко, якщо м'ясо молоде. Воно легко відділяється від кістки і буквально тане в роті. Квашена капус...

Курячий пиріг з овочами

Курячий пиріг з овочами

Рецепт приготування пирога з начинкою з курячої грудки, морква, селери, лука, часнику і чебрецю. Ідеальний ситний пиріг для осінньої холодної погоди. кількість порцій: 4-8 мука— 2 1/2 склянки(корочка) цукор— 2 Ст. ложки(корочка) сіль— 1 Чайна ложка(корочка) охолоджений рослинний жир— 8 Ст. ложо...

Курячі крильця в кисло-солодкому соусі

Курячі крильця в кисло-солодкому соусі

рум'яний, хрусткі, такі смачні крильця! Їх можна їсти, як насіння, такі вони приголомшливі. А якщо до них додати правильний соус або приправу, то буде просто неймовірно смачно! опис приготування: Для того щоб страва вийшла хрустким всередині і м'яким зовні, я вам розповім, як приготувати куряч...

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...

Лляна каша з корицею

Лляна каша з корицею

Лляні насіння в раціоні приносять неймовірну користь здоров'ю, тому що в них міститься омега 3, розчинна клітковина і лігнано. Завдяки цим рецептом я полюбила є лляну кашу вранці. Кориця і яблука — просто ідеальне поєднання, яке зробить лляну кашу не тільки корисною, але і смачною. опис приготу...

Легка пахлава

Легка пахлава

Рецепт приготування східних солодощів. Тепер ви можете легко приготувати смачну пахлаву будинку. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастити маслом форму для випічки. Змішати корицю і горіхи. Розгорнути листкове тісто і розрізати навпіл за роз...

Курячі рулетики

Курячі рулетики

курячі рулетики — це вишукане, але просте в приготуванні блюдо, яке відмінно виглядає на святковому столі. Рулетики можна подати і на гаряче, і на холодну. Приготувати їх можна за годину. опис приготування: Курячі рулетики готуються дуже просто і швидко. Курячі грудки треба відбити, потім приг...

Кутя водохресна

Кутя водохресна

Коляди - період свят, який починається напередодні Різдва, а закінчується Хрещенням. як початок, так і кінець цього періоду належить відзначати особливим обрядовим блюдом - кутею. опис приготування: Курагу для кутьи, а також родзинки і мак запарьте в окропі на 30 хвилин. Потім курагу поріжте с...

Курячий фарш в мультиварці

Курячий фарш в мультиварці

Якщо ви не любите смажене, то спеціально для вас рецепт курячого фаршу з підливою в мультиварці. просте, соковите блюдо і печії не буде - гарантую. опис приготування: Треба приправити курячий фарш, сформувати з нього кульки і викласти в мультиварку. Додати води, зажарку і тушкувати до готовнос...

Курячі стегна в мультиварці «Redmond»

Курячі стегна в мультиварці «Redmond»

Мультиварка — мій найкращий помічник на кухні. З нею приготування стала приємним процесом і навіть святом. Я користуюся мультваркой "; Редмонд" і поділюся з вами рецептом смачної курочки. опис приготування: Здавалося б, курку все готують так часто, Швидше за все перебрали всі рецепти. Але нема...

Локшина Сайгон з куркою та креветками

Локшина Сайгон з куркою та креветками

Рецепт азіатського страви з овочів з рисовою локшиною. опис приготування: 1. Змішайте соєвий соус, устричний соус і сік лайма. Розділити вийшов маринад на 2 частини, для курки і креветок. Залити креветки і окремо курку маринадом, настояти протягом 1 годину. 2. Відварити рисову локшину відповід...

Лінива курка в перцевому маринаді

Лінива курка в перцевому маринаді

Ця страва з серії раз-два і готово. Відразу і гарнір, і соковита ароматна курка. швидко, просто, смачно. готуємо! опис приготування: Дуже люблю різні ледачі варіанти страв, коли не потрібно морочитися і окремо готувати гарнір. Все відразу: перемішав, виклав і поставив в духовку. Усе! Ділюся се...

Льодяникова карамель (майстер клас)

Льодяникова карамель (майстер клас)

думаю, в дитинстві кожна дівчинка намагалася зробити домашні льодяники. розповідаю ідею, як приготувати льодяникову карамель (майстер клас), які можна навіть подарувати в красивій упаковці. опис приготування: Для приготування льодяників раджу придбати спеціальні формочки, саме для льодяників, ...

Курячі стегенця з лінгвіні

Курячі стегенця з лінгвіні

Рецепт приготування італійської страви з курки. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам оливкова олія— 1 штука курячі стегна— 8 штук цибуля— 1 штука часник— 3 зубчики біле вино— 1/2 склянки консервовані помідори— 420 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) цукор— 1 щіпка ...

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом

Лазанья з куркою, грибами і шпинатом

Рецепт лазаньї з куркою і соусом бешамель з грибів, лука, часнику і шпинату. Традиційне італійське блюдо. опис приготування: Лазанья - неймовірно смачне, апетитне і ситне блюдо, їм можна нагодувати цілу сім'ю. Рецепт лазаньї з куркою передбачає використання як покупних пластин локшини, так і в...

Лангустіни, запечені в духовці

Лангустіни, запечені в духовці

Привіт всім любителям морепродуктів! Сьогодні я розповім, як приготувати смачні смажені лангустіни з зеленню. Блюдо вийде пікантним, соковитим, ароматним і шалено смачним. приступимо? опис приготування: Рецепт цієї страви дуже простий. Процес приготування не забере у вас багато часу, зате резу...