Рецепти gastronome.com.ua

Курячі Кордон Блю

Курячі Кордон Блю

Рецепт приготування курячого Кордон Блю. Це дуже смачне блюдо чудово урізноманітнить ваше святковий стіл або сімейна вечеря. кількість порцій: 1-2 Курячі грудки— 450 грам(порізати навпіл) Швейцарський сир— 3 штуки(скибочки) скибочку шинки— 3 штуки борошно— 3 Ст. ложки паприка— 1 Чайна ложка Олі...

Квашена капуста, тушкована з м'ясом

Квашена капуста, тушкована з м'ясом

Знаєте за що я люблю це блюдо? Воно дуже просте, легке в процесі, при цьому ситне і дуже смачне. Якщо у вашому кулінарному арсеналі ще немає такого рецепта, то рекомендую запам'ятати і повторити. опис приготування: Хочу показати і розповісти, як приготувати тушковану квашену капусту з м'ясом. ...

Літній салат з перчиком

Літній салат з перчиком

Рецепт приготування річного салату з болгарським перцем. Це дуже смачний, легкий салат для літніх спекотних днів. Насолоджуйтесь! опис приготування: У великій мисці змішати зелений болгарський перець, червоний болгарський перець, жовтий болгарський перець, огірки, петрушку, сир Фета і оливков...

Курячі котлети з сюрпризом

Курячі котлети з сюрпризом

Вирішили посмажити котлетки на обід або вечерю? Не поспішайте використовувати свій перевірений рецепт, адже я можу запропонувати вам цікаву і при цьому взагалі нескладну ідею. Тільки погляньте на цей рецепт! опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати курячі котлети з сюрпризом...

Курячі гомілки в медово-соєвому маринаді

Рецепти салат «літній»

До сих пір не пробували поєднання солодкого доповнення з куркою? Виправте цю помилку разом з даними рецептом. Він якнайкраще показує, що це дуже смачно! Варто готувати прямо зараз! опис приготування: Найважливіше тут: щільно закрийте блюдо фольгою або пакетом під час запікання. А то у мене мар...

Курячий суп в казані

Курячий суп в казані

Курячий суп в казані з копченою грудинкою стане відмінним першою стравою в обід. ситним, корисним і дуже смачним. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Курячий суп в казані готується дуже просто. виходить ніжним, смачним і ситним. Особливу пікантність додає копчена грудинка. При бажанні...

Літній салат з редискою і черемшею

Літній салат з редискою і черемшею

Свіжі ранні овочі так прикрашають стіл. Хочеться змішувати їх в різних поєднаннях знову і знову! сьогодні розповім, як приготувати салат з редису і черемші. опис приготування: Вітаміни і користь, свіжість і смак! Найголовніше - це вимити овочі та добре їх просушити. Особливо це важливо для са...

Лимонно-чорничні млинці

Лимонно-чорничні млинці

Рецепт приготування оладок зі згущеним молоком, лимоном, чорницею і ваніллю. опис приготування: Незвичайне поєднання лимона і чорниці робить ці оладки особливо смачними. Спробуйте приготувати їх у вихідний день! солі— 1/4 чайних ложки розпушувача— 1 Ст. ложка цукру— 3 Ст. ложки лимон— 1 штук...

Курячі сердечка в вершках

Курячі сердечка в вершках

Я думаю, що все хоч раз робили філе і інші частини курки в вершках, а чи пробували ви приготувати так само курячі сердечка, якщо ні, то ви багато чого втратили, адже страва виходить шикарне. опис приготування: М'ясо курки в наш час — це найпоширеніший і часто використовуваний продукт у сучасни...

Кутя з цукатами

Кутя з цукатами

кутя — традиційне різдвяне блюдо. Вона складається з трьох обов'язкових компонентів — пшениці, Мак і мед. Але іноді я додаю цукати, а пшеницю заміняю рисом, виходить солодка дитяча каша. опис приготування: Сухофрукти треба залити окропом, перший раз воду злийте, а потім залийте ще раз і залишт...

Чатні

Чатні

повірте, ні в одному магазині ви не зможете знайти такого приголомшливого соусу. Адже приготувати традиційну болгарську лютеницу смачно можна тільки в домашніх умовах. опис приготування: Болгарська національна кухня багата приголомшливими пряними запахами і яскравими поєднаннями смаків, і сьог...

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки

Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...

Квашений цибулю

Квашений цибулю

квашений цибулю — не такий гострий, як його свіжий товариш. Він більш ароматний і здатний пережити всю зиму в вашому погребі чи холодильнику. Лук відмінно підійде до гарячих і холодних страв, салат. опис приготування: квашений цибулю — чудова заготовка. І не тільки на зиму. Його можна використ...

Квас з сусла без дріжджів

Квас з сусла без дріжджів

Квас на суслі без дріжджів по праву вважають дієтичним, так як він готується виключно на натуральних інгредієнтах: suharyah, цукрі, родзинках і воді. Крім того, такий квас — багаторазовий! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування квасу з сусла без дріжджів. Величезним плюсом даного ...

Лазанья з овочами і фаршем

Лазанья з овочами і фаршем

До цього відомого італійського блюда небайдужий ніхто, оскільки лазанья з овочами і фаршем не тільки смачна страва, але і воістину чудове. Для приготування лазаньї потрібно час один годину. опис приготування: Родоначальницею цієї чудової італійської лазаньї колись була пшенична паляниця, яку н...

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів — моя улюблена варіація цього блюда. Зробити його зовсім просто, а інгредієнти можна додавати за смаком та уподобаннями. Приготоване за цим рецептом лечо можна консервувати. опис приготування: Лечо прийшло до нас з Угорщини. Класичний рецепт має на увазі обов'язкову присутніс...

Курячий суп з рисовою локшиною

Курячий суп з рисовою локшиною

Рецепт одного з найпоширеніших перших страв. опис приготування: Продукти розраховані на приготування страви в 4-х літровій каструлі. курку моєму, ріжемо на 2 частини, а потім кладемо в каструлю з водою (до країв не доливають близько 2-х см.). Слідкуйте за піною бульйону, яку треба збирати при ...

Лисички с капустой

Лисички с капустой

Лисички с капустой — классическое осеннее блюдо. Идеально сочетается со сметаной, свіжими овочами та зеленню. Подойдет для повседневного стола, на приготовление уходит не более получаса. опис приготування: Докладніше, как приготовить лисички с капустой, я розповім нижче. Гриби можна використов...

Курячі ніжки в паніровці

Курячі ніжки в паніровці

хрусткі, апетитні і неймовірно смачні — це курячі ніжки в паніровці в домашніх умовах. Навіть до святкового столу це блюдо буде доречним. В якості основи можна брати будь-якої частини курки. опис приготування: Гомілки в паніровці готують за різними рецептами: в духовці, в подвійній паніровці,...

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Курячі стегна в соєво-гірчичному маринаді

Якщо ви любите курячі страви, то спробуйте приготувати в духовці курячі стегна, попередньо замаринувавши їх в маринаді на основі соєвого соусу і гірчиці. опис приготування: Особливо смачним виходить бульйон, який з'являється в процесі запікання. Його можна використовувати для приготування соус...