Рецепти gastronome.com.ua

Легкий лимонний пиріг

Легкий лимонний пиріг

Рецепт приготування легкого лимонного пирога. Дуже смачний і легкий пиріг для всієї родини. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Вилийте суміш для пирога велику миску. Додати яйце і масло, перемішати, до отримання однорідної маси. Суміш буде тро...

Курячі грудки з начинкою з сиру, помідорів і базиліка

Курячі грудки з начинкою з сиру, помідорів і базиліка

Рецепт приготування ніжних курячих грудок, начинених сумішшю сиру, помідорів і базиліка. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити деко фольгою. Ножем вирізати в кожній курячої грудях щілину, акуратно формуючи кишеню всередині. переконайтеся, що ніж не виходить з іншого б...

Курячий Везувій

Курячий Везувій

Рецепт приготування оригінального італійського блюда з курки. опис приготування: Розігріти духовку до 180 З. Обшпарити горошок в киплячій воді протягом 1 хвилини. Розрізати куряче м'ясо на 8 частин. Картоплю очистити і нарізати соломкою. Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому ...

Курячі мішечки з кабачком

Курячі мішечки з кабачком

Ви звикли просто обсмажити курячі ніжки в сковорідці або запекти в духовці. Витратьте зайві півгодини, і у вас вийде абсолютно нове і дуже красиве блюдо. кількість порцій: 6 курячі гомілки— 6 штук Кабачок— 1 штука яйця— 2 штуки часник— За смаком сіль, перець— За смаком Рослинна олія— За смаком(...

Курячі ніжки на мангалі

Котлети по-албанською

дуже пікантний, смачний і простий маринад для курячих ніжок на мангалі я хочу запропонувати вам на замітку. У сезон пікніків різноманітність меню — це те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Щоб курка як слід просочилася маринадом, я рекомендую маринувати її за 8-10 годин до...

Лазанья з гарбузом

Лазанья з гарбузом

Пропоную на замітку дивно апетитний і вельми простий рецепт приготування лазаньї з гарбузом. Це яскраве і соковите блюдо з ароматом осені для дорослих і дітей. опис приготування: Класичний рецепт лазаньї з гарбузом передбачає використання м'ясного фаршу, проте в даному варіанті додані яблука. ...

Лаваш з яблуками і сиром

Лаваш з яблуками і сиром

Лаваш з яблуками і сиром - це смачний десерт, який можна взяти з собою для перекусу. Він дуже просто і швидко готується, при цьому не вимагає ніяких пекарських або кулінарних навичок. опис приготування: Як приготувати лаваш з яблуками і сиром - відмінне, дуже смачна страва для сімейного або св...

Курячі сердечка з солоними огірками

Курячі сердечка з солоними огірками

Любителям субпродуктів хочу запропонувати простий рецепт приготування курячих сердечок з солоними огірками в томатному соусі. Блюдо дуже смачне, особливо з картопляним пюре, макаронами або кашею. опис приготування: Блюдо просте в приготуванні, яке не потребує особливих кулінарних навичок. Замі...

Курячі шлунки тушковані

Курячі шлунки тушковані

До курячим потрухів, як до индюшиной та іншої птиці, багато хто ставиться з недовірою, крім печінки не знають, як і що можна зробити. Розповім простий рецепт, як приготувати курячі шлунки тушковані. опис приготування: У деяких країнах курячі тельбухи вважаються великим делікатесом, тому страви...

Лимонний джем

Лимонний джем

Лимонний джем - чарівне ласощі і частування до будь-якого чаювання. Такий джем стане в нагоді для випічки, його можна подавати з млинцями і оладками. Та й просто з чаєм буде смачно! Спробуйте! опис приготування: Лимонний джем не обов'язково вимагає стерилізації. Якщо ви збираєтеся джем вжити п...

Курячі стегна в клярі

Курячі стегна в клярі

Смачні та хрусткі курячі стегна в клярі в домашніх умовах стануть і закускою, і основною стравою. Їх можна приготувати навіть на святковий стіл. головне — правильно приготувати кляр. опис приготування: Курячі ніжки люблять майже всі. Кожна господиня має свій рецепт приготування стегенець, але ...

Курячий салат з пастою

Курячий салат з пастою

Рецепт приготування салату зі шматочками курки, пастою, селерою, родзинками, мигдалем, вершками, порошком карі, сметаною і майонезом. опис приготування: Цей салат з куркою, пастою і соусом дуже ситний, тому подавайте його з легкими стравами і закусками. курки— 1,3 кілограма пасти— 180 грам ...

Лаваш з лососем

Лаваш з лососем

така закуска, як лаваш з лососем в домашніх умовах готується перед приходом гостей. Одиниці можуть собі дозволити їсти червону рибу кожен день, але ось для свята ця закуска підходить! смачно! опис приготування: ділюся вишуканим, але швидким і простим рецептом лаваша з лососем. Часто таку закус...

Лаваш в дорогу

Лаваш в дорогу

Їли кому доводиться з обов'язку роботи проводити багато часу в дорозі, тим стане в нагоді рецепт, як приготувати лаваш в дорогу. Практична і смачна закуска, яку можна загорнути з собою. опис приготування: Крім звичних бутербродів, пиріжків і біляшів можна побалувати себе смачною домашньою заку...

Лимонний тарт

Лимонний тарт

Рецепт приготування тарта з начинкою з вершкового масла, лимонного соку, лимонної цедри, яєць і цукру. опис приготування: Лимонний тарт з терпким цитрусовим ароматом готується дуже швидко і просто. запечена скоринка для тарта діаметром 22 см— 1 штука великих яйця— 3 штуки несолоного вершково...

Курячі ніжки в соусі барбекю

Курячі ніжки в соусі барбекю

Любіть радувати рідних смачними м'ясними стравами? Тоді вам точно варто подивитися, як приготувати курячі ніжки в соусі барбекю - соковиті і настільки ароматні, що неможливо встояти! Спробуйте! опис приготування: Якщо ви ніколи не пробували готувати курячі ніжки в медовому соусі, зараз саме ча...

Квас з березового соку з родзинками

Квас з березового соку з родзинками

Унікальність цього напою полягає в тому, що він створений самою природою. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати квас з березового сік з родзинками, Залишайтеся з нами. Це кращий вітамінний напій! опис приготування: Квас з березового соку - унікальний напій, який зможе втамувати спрагу навіт...

Квашений борщівник

Квашений борщівник

Рецепт приготування квашеного борщівника. опис приготування: Борщівник - дуже цінне кормове рослина, в ньому міститься багато вітаміну С, каротин, залізо, марганець і т.д. Борщівник здавна використовувався в кулінарії для приготування борщів, зелених супів, ботвіньі, розсольник і салатів. Він ...

Коржі з беконом, цибулею і сиром

Коржі з беконом, цибулею і сиром

М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...

Лаваш з сиром і рибою

Лаваш з сиром і рибою

Ця закуска відмінно прикрасить будь-який святковий стіл, а також підійде для сніданку або перекусу. Рецепт дуже простий, а в результаті отримуємо неймовірно смачне і корисне блюдо! опис приготування: Дуже простий і швидкий рецепт закуски для будь-якого свята. Лаваш змащуємо вершковим сиром, по...