Рецепти gastronome.com.ua

Курячі кебаби в беконі

Курячі кебаби в беконі

Ці кебаби при всій своїй оригінальності робляться на раз-два і виходять навіть у початківців господарок. Заходьте і переконаєтесь! опис приготування: Бекон для цієї страви потрібен сирокопчений і краще не дуже жирний. Чим довше він буде, тим акуратніше вийдуть кебаби. Формувати котлетки зручні...

Лангуста в духовці

Лангуста в духовці

розповім, як приготувати лангуста в духовці! Не бійтеся готувати неймовірні і експериментальні страви: наприклад, такі морепродукти. Спробуйте, це смачно, ніжно, ситно і неймовірно оригінально! опис приготування: Перед вами рецепт приготування лангусти в духовці! красиве, вишукане і легке блюд...

Курячі котлетки з сиром і грибами

Курячі котлетки з сиром і грибами

Раджу кожному подивитися, як приготувати курячі котлетки з сиром і грибами — ситні і смачні котлетки, які підійдуть як самостійну страву або гарячого блюда до будь-якого гарніру. опис приготування: Ніякого секрету в приготуванні ароматних котлет з курячого фаршу немає — досить лише додати обсм...

Курячі гомілки в горіховій скоринці

Курячі гомілки в горіховій скоринці

Ніжне запечене куряче м'ясо в хрусткою, ароматної горіховою скоринці - таке блюдо гідно стати коронним на будь-якому торжестві! Готується воно дуже легко, а подати можна з будь-яким гарніром або овочами. опис приготування: Легке у виконанні, але незвичайне і дуже смачна страва. Горіхова скорин...

Лимонні тістечка

Торт «Арабська ніч»

Рецепт приготування тістечок з начинкою з жовтків, лимонного соку, цедри і вершкового масла. опис приготування: Яскраво-жовті ароматні тістечка піднімають настрій. солі— 1/2 чайних ложки яєчних жовтків— 7 штук(начинка) яйця— 2 штуки(начинка) солі— 1 щіпка(начинка) жирних вершків— 3 Ст. ложки...

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Курячі тефтелі у вершковому соусі

Курячі тефтелі у вершковому соусі

Вашій увазі рецепт приготування курячих тефтелей в вершковому соусі, — на диво соковиті, ніжні і смачні, а до того ж ще і малокалорійні і економні. словом, оригінально і універсально — раджу! опис приготування: Курячі тефтелі у вершковому соусі в домашніх умовах у вас вийдуть нітрохи не гірше ...

Легкий шоколадний мус

Легкий шоколадний мус

Ось простий рецепт швидкого шоколадного мусу. Просто потрібно бути обережними на заключному етапі, при змішуванні розтопленого шоколаду і збитих білків. кількість порцій: 4 шоколад— 120 грам вершкове масло— 60 грам яєчні жовтки— 2 штуки яєчні білки— 3 штуки лимонний сік— 0,5 чайних ложки сіль— ...

Сідало

Сідало

Курник - це старовинний російський пиріг, приготування якого було тісно пов'язане з обрядами хрестин і весілля. У приготуванні він досить складний,але варто витрачених зусиль. опис приготування: Спочатку готуємо фарш. Для цього варимо куряче м'ясо, і, коли воно готове, дрібно нарізаємо його. Д...

Курячий суп з яйцем

Курячий суп з яйцем

В якості першого страви суп завжди був і буде оптимальним варіантом. Легкий супчик заряджає енергією і насичує. Хочу розповісти, як приготувати курячий суп з яйцем на обід. А готувати його просто. опис приготування: Легкий і ароматний супчик припаде до смаку кожному. З яйця в бульйоні виходять...

Курячі грудки в шампанському

Курячі грудки в шампанському

Рецепт приготування курячих грудок. Французька кухня. опис приготування: 1. Надрізати кожну грудку і вкласти в отвір шматочок цибулини. Помістити курячі грудки в сковороду. приправити спеціями, посолити і поперчити. залити 1/2 шампанського. 2. Підсмажуйте курку протягом 3-5 хвилин на кожну сто...

Курячі крильця в горщику

Курячі крильця в горщику

Курячі крильця в горщику - це дуже смачна страва, яке зовсім нескладно приготувати. опис приготування: Пропоную Вам чудовий рецепт приготування курячих крилець в горщику. Крильця запікаються з картоплею, тому Вам не доведеться додатково готувати будь-якої гарнір. Картоплю можна також замінити ...

Курячі відбивні в клярі

Курячі відбивні в клярі

розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...

Курячий пиріг з гавайської сумішшю

Курячий пиріг з гавайської сумішшю

Курячий пиріг з гавайської сумішшю — примітивний в плані приготування, але дуже багатий у смакову плані пиріг, який можна сміливо подавати на сімейний обід або вечерю. опис приготування: Курячий пиріг з гавайської сумішшю — це блюдо для холостяків, ледарів і тих, хто з кулінарією — на ви. В ді...

Коржі з гарбузом

Коржі з гарбузом

З давніх-давен російський народ любив піч. Спочатку не було хліба, тому люди пекли коржі, тепер їх печуть з різними начинками. Сьогодні я розповім вам, як приготувати коржі швидко і просто. опис приготування: Такі коржі стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. А також посл...

Лінивий медовик

Лінивий медовик

Цей рецепт стане в нагоді будь-якій господині, коли немає часу возитися з коржами, а пригостити гостей або рідних ароматним Медовик хочеться. дивіться, як приготувати ледачий медовик за моїм рецептом! опис приготування: Загущувач вершків використовувати не обов'язково, але без нього сметана з ...

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета

Кус-кус з мангольд, родзинками і сиром Фета

Рецепт приготування гарніру з крупи кус-кус, родзинок, червоного Мангольд, баранячого гороху і сиру Фета. опис приготування: Чудовий корисний гарнір з червоного Мангольд, крупи кус-кус, родзинок і нуту можна подавати як гарячим, так і холодним. При бажанні ви можете додати в блюдо яйце-пашот а...

Ліверні пиріжки

Ліверні пиріжки

З якими тільки начинками я не зустрічалася в пиріжках! Кожна людина знайде щось на свій смак. Але сьогодні я зроблю улюблений варіант мого чоловіка. природно, він м'ясної і дуже ситний. Читайте! опис приготування: Отриману випічку я вважаю універсальної. Вона поєднується з гарячим чаєм, підійд...

Крижаний двошаровий смузі

Крижаний двошаровий смузі

Якщо ви перепробували безліч смузі, але так і не знайшли свій улюблений рецепт, пропоную вам спробувати крижаний двоколірний смузі, дуже гарний напій, який відмінно втамує спрагу в спекотний день! опис приготування: У спеку завжди дуже хочеться випити освіжаючого напою, тому розповім, як приго...

Курячі гомілки з цибулею і морквою

Курячі гомілки з цибулею і морквою

Курячі гомілки з цибулею і морквою — прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Ця страва мені подобається тим, що крім самих гомілок, в ньому є підлива, яка поліпшить смак будь-якого гарніру. опис приготування: Підлива в цій страві виходить просто чудовою! Вона незамінна до гречки, ма...