Рецепти gastronome.com.ua

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі ніжки в мікрохвильовці

Курячі ніжки в мікрохвильовці

Рецептів приготування курячих ніжок існує, напевно, мільйон. Але мало хто готує їх в мікрохвильовці. А адже це швидко і смачно! розповідаю, як приготувати курячі ніжки в мікрохвильовці. опис приготування: Щоб приготувати 1-2 курині ніжки, необов'язково розігрівати духовку. Цю страву можна легк...

Курячі сердечка по-корейськи

Курячі сердечка по-корейськи

Корейські салати вітаю і готую часто. На очі потрапив рецепт салату з курячими сердечками. Приготувала і сім'я залишилася задоволена. впевнена, що і на святковому столі він буде до речі. ділюся! опис приготування: Кількість спецій ви можете регулювати на свій смак. Також часник можна подрібнит...

Курячий суп в мультиварці «полярна зірка»

Курячий суп в мультиварці «полярна зірка»

У вас є мультиварка, потрібен обід, а часу немає? Тоді ви за адресою. Ось вам простий рецепт курячого супу в мультиварці "Поларіс"! Від вас вимагається лише додати інгредієнти, всього-то! опис приготування: Рецепт приготування курячого супу в мультиварці "Поларіс", може, і забирає трохи більше...

Курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді

Капуста, маринована по-вірменськи

Куряче м'ясо добре тим, що його можна приготувати в гострих і ароматних спеціях, замаринувати в будь-якому соусі. розповім, як приготувати курячі стегенця в кисло-солодкому маринаді. опис приготування: Замість стегенець можна використовувати інші частини курячої тушки: гомілки, окосту, грудка,...

Курячі відбивні в клярі

Курячі відбивні в клярі

розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...

Льодяники без цукру

Льодяники без цукру

Льодяник має давнє походження. Йому понад півмільйона років. Як відомо, його основа - це цукор. Але як бути тим , хто стежить за фігурою? Проблему допоможе вирішити мед! опис приготування: На перший погляд може здатися, що процес приготування льодяників без цукру довгий і трудомісткий. смію за...

Курячі стегна «терияки»

Курячі стегна «терияки»

З соусом "; Теріякі" багато інгредієнтів змінюються. Він дарує солодко-солоний смак, який підходить для різних м'яса і птиці. Ми виберемо другий варіант. Зробимо просте блюдо з курки. Читайте, як! опис приготування: З цього рецепта ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі стегна "; Теріякі ...

Курячі галушки

Курячі галушки

Смачні курячі галушки можуть бути подані як самостійну страву. Добре їх подавати з бульйоном в якості першого страви. Разом з гарніром вони можуть використовуватися для повноцінної вечері. опис приготування: Для того щоб приготувати курячі галушки, необхідно мати зовсім небагато інгредієнтів: ...

Лимонний сорбет (крижаний десерт)

Лимонний сорбет (крижаний десерт)

Крижані десерти особливо добре підходять для літніх спекотних днів. Лимонний сорбет - дуже простий у приготуванні десерт, що не зашкодить вашій фігурі! Обов'язково приготуйте такі ласощі. опис приготування: Основною особливістю приготування сорбета є те, що його потрібно кожні півгодини дістав...

Курячі стегна з розмарином

Курячі стегна з розмарином

курячі стегенця — це завжди смачно, але іноді хочеться урізноманітнити смак. Приготуйте курячі стегна з розмарином і отримаєте нові смакові відчуття! З буденної їжі курка перетвориться в шедевр! опис приготування: Приготувати курячі стегна з розмарином простіше простого, якщо у вас є середземн...

Курячі ніжки в медово-гірчичному соусі

Курячі ніжки в медово-гірчичному соусі

Куряче м'ясо завжди користується популярністю за столом, особливо якщо це курячі ніжки в медово-гірчичному соусі. Запечена курка в духовці з пікантним соусом — це напевно правильний вибір. опис приготування: Подавати курячі ніжки в медово-гірчичному соусі можна як в самостійному вигляді, так і...

Коржі з овочами і сиром Фета

Коржі з овочами і сиром Фета

Рецепт приготування борошняних коржів з начинкою з вершків, яйця, сиру Фета, смаженого помідора і зеленої цибулі. опис приготування: Ніжні легкі коржі з вершково-овочевою начинкою т хрусткою золотистою скоринкою нагадують за смаком піци, тільки готуються набагато швидше і простіше. борошна— ...

Лазанья з овочами і фаршем

Лазанья з овочами і фаршем

До цього відомого італійського блюда небайдужий ніхто, оскільки лазанья з овочами і фаршем не тільки смачна страва, але і воістину чудове. Для приготування лазаньї потрібно час один годину. опис приготування: Родоначальницею цієї чудової італійської лазаньї колись була пшенична паляниця, яку н...

Курячий колобок з грибною начинкою

Курячий колобок з грибною начинкою

курка, гриби - звичайні продукти… ну, що ще можна з ними створити таке, щоб здивувати і смачно нагодувати гостей? Є ідея! приготуємо незвичайне, цікаве і смачне блюдо до будь-якого свята! опис приготування: Здавалося б, ну що ще такого можна приготувати з курки і грибів, щоб було і смачно, і к...

Курячі биточки на пару

Курячі биточки на пару

Перед вами варіант приготування дієтичних биточків з курячого м'яса. Готується блюдо на пару, є биточки можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. опис приготування: Курячі биточки дуже просто приготувати на пару. Зробіть фарш з подрібненої курятини, сиру, жовтка і спецій. Добре перемі...

Смажена

Смажена

Гарячий напій на основі чаю, національне киргизьке блюдо. Цей напій дуже густий і поживний. Дуже корисний цей чай в період простудних захворювань. Так що знати рецепт потрібно обов'язково! опис приготування: Цей національний киргизький напій дуже корисний в холодну пору року. Він густий і пожи...

Лимонний кекс з чорницею

Лимонний кекс з чорницею

Кекс володіє ніжною текстурою завдяки вмісту йогурту. Лимонний сік і цедра надають йому пікантність. Для його приготування ви можете використовувати як свіжу, так і заморожену чорницю. кількість порцій: 8-10 мука— 1,5 склянки(і ще 1 столова ложка) розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 0,5 чайних лож...

Лазанья з песто

Лазанья з песто

Влітку люблю готувати страви з молодою зеленню. Пропоную звернути увагу на цю лазанью з песто зі свіжого базиліка. Блюдо виходить смачним і абсолютно не "важким». дивіться, як приготувати! опис приготування: ароматна, соковита лазіння зі смаком літа! Соус песто можна приготувати з будь-якої св...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...