Рецепти gastronome.com.ua
Коржі з беконом, цибулею і сиром
М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...
Лимонад
Перед вами — простий рецепт приготування освіжаючого річного напою. Лимонад можна приготувати різного смаку, додавши сезонні ягоди або фрукти, але основа у нього — одна. знадобиться блендер, вперед! опис приготування: Як приготувати лимонад? 1. лимони промийте, натріть з цедри, нам знадобиться...
Куриные потроха
Навіть нутрощі в поєднанні з правильним соусом можуть стати дуже неповторним делікатесом. поспішайте приготувати, щоб здивувати гостей ніжним і соковитим блюдом, яке дуже просто в приготуванні. опис приготування: Прості в приготуванні курячі шлуночки стануть відмінним гарячою стравою до столу....
Курячі сердечка в духовці
розповім вам, як приготувати курячі сердечка в духовці! Це смачний і цікавий варіант доповнення до вечері або обіду. думаю, субпродукти недооцінені: таке блюдо виходить дуже вишуканим! опис приготування: Перед вами рецепт приготування курячих сердечок в духовці. впевнена, вам сподобається цей ...
Рецепти салат «наречена»
Освойте рецепт лимонного чізкейку, який я витягла у професійного кондитера-американця (вже ці хлопці знають толк в чізкейк!), не полінуйтеся приготувати — і успіх вам гарантований. опис приготування: Я ще не зустрічала людей, які б не любили добре приготований чізкейк. На жаль, то що подають в...
Лимони в'ялені (дуже смачні)
Ви можете уявити, що лимон може бути солодким і дуже смачним десертом? Якщо ні, подивіться, як приготувати лимони в'ялені (дуже смачні) - незвичайний десерт і прикраса для випічки. опис приготування: У приготуванні в'ялених лимонів немає нічого складного, досить лише підготувати фрукти, провар...
Курячі сердечка із квасолею
Страви з курячих субпродуктів дуже розповсюджені. Курячі сердечка можна відварити і посмажити, гасити і запікати. Страви з сердечок якомога подати, як самостійне блюдо або подати їх з гарніром. кількість порцій: 6 сердечка курячі— 500 грам Квасоля стручкова— 500 грам Перець солодкий різнокольор...
Курячі стегенця з картоплею
Якщо вам потрібно швидко приготувати ситний і смачний обід, курячі стегенця прийдуть на виручку. Адже вони готуються дуже швидко, смачні і соковиті, а ароматні приправи надають неповторну гармонію. опис приготування: Поділюся відмінним рецептом, як приготувати смачний обід або вечерю. Дуже про...
Курячі стегенця на сковороді
Коли мені потрібно по-швидкому приготувати вечерю чи обід для себе і рідні, мене виручає рецепт, як приготувати курячі стегенця на сковороді. Готую їх в ароматних травах з вершковим маслом. опис приготування: Цього разу використав готову суміш італійських трав, ви можете використовувати будь-я...
Курочка под соусом
Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...
Курячі гомілки в мультиварці
Курячі гомілки в мультиварці — відмінне блюдо на кожен день. Поки мультиварка готуватиме — ви зможете зайнятися іншими справами. Мінімум витрат часу — а результат дуже навіть нічого. опис приготування: Простий рецепт курячих гомілок в мультиварці полягає в наступних нехитрих діях: 1. Курячі го...
Курячий рулет з грибами і печінкою
Цей рулет є досить універсальним блюдом на святковий стіл, так як його можна подати гарячим або в якості нарізки, попередньо охолодивши протягом декількох годин в холодильнику. опис приготування: Хочу поділитися з вами чудовим рецептом: розповісти, як приготувати курячий рулет з грибами і печі...
Квашені зелені помідори
Для кого-то зелені помідори - гидота, а для кого-то справжній делікатес. Я ставлюся до другої категорії - з дитинства обожнюю їх, особливо в квашеному вигляді. Читайте, як заквасити зелені помідори! опис приготування: Такі помідорчики можна подати як закуску до улюбленого національного алкогол...
Курячі гомілки на грилі
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...
Коржі з рибою і червоною капустою
Рецепт приготування маїсових коржів з філе тілапії, червоною капустою, зеленою цибулею і сметаною. опис приготування: У великій мисці змішати сметану і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Викласти половину суміші в контейнер для подачі на стіл. змішати капусту, Зелена цибуля, фарш халапеньо ...
Курячі котлети, фаршировані грибами
курячі котлети, фаршировані грибами, — дуже смачна страва! Котлетки виходять шалено ніжними, а їх приємний аромат змусить ваших гостей просити добавку. опис приготування: Щоб котлетка повністю присмажився, обсмажуйте її приблизно близько 3-5 хвилин, все звичайно залежить від сформованих вами р...
Лазанья класична
Лазанья - одне з найпопулярніших італійських страв, кожна господиня знає кілька десятків приготування цього смачного страви. Сьогодні я познайомлю вас з класичним рецептом лазаньї з фаршем. опис приготування: Для приготування лазаньї вам знадобляться спеціальні листи, які мають однойменну назв...
Курячі стегенця з орзо
Орзо на перший погляд дуже схожа з довгозернистим рисом, тому бувають випадки, коли люди плутають їх. Насправді - це різновид пасти. розповім, як приготувати курячі стегенця з орзо. опис приготування: Всі інгредієнти готую в одній сковороді. Спершу варто обсмажити до рум'яної скоринки м'ясо, а...
Курячий фарш з грибами
Урізноманітнити святковий стіл або щоденне меню ви можете, взявши на замітку цей досить простий рецепт курячого фаршу з грибами, запеченого в соковитому і ароматному беконі. опис приготування: Сам по собі курячий фарш з грибами в домашніх умовах може здатися комусь сухуватим, однак якщо запект...
Квашеная редька
Редька мені не особливо подобається, вона — гостра і, коли постоїть, набуває неприємного запаху. Але ось квашена редька — інша справа! Вона втрачає всю свою гостроту і стає приємно-кисленькою на смак. опис приготування: Редька містить велику кількість вуглеводів, вітамінів, ефірних масел. У ко...